BRUG FOR EN IDÈRIG GUT DER KAN TEGNE, DESIGNE OG SKRIVE 
Hej - jeg hedder Anders Bo, er Art Director og har rigtig mange års erfaring fra den danske reklamebranche. Har tidligere arbejdet med nogle af Danmarks største brands - både kommercielle og ikke kommercielle. Her i de senere år har jeg været på museum. Ikke sådan i bogstaveligste forstand, men jeg har været med til at skabe og designe udstillinger på forskellige museer under Museum Sydøstdanmark. 
Derudover har jeg god sans for hvad der virker og for at få skabt en rød tråd blandt budskaber og grafik hos den enkelte kunde. 
Jeg arbejder både digitalt med webdesign, SoMe, bannere etc. samt på trykte medier. Jeg laver logodesign, grafiske identiteter, udvikler koncepter og overordnede kreative strategier. Mine opgaver spænder vidt og det gør mine kunder også. Lige pt. arbejder jeg med: museer, skoler, tæpper, landbrugsmaskiner, kommuner, optikere, foreninger, buskørsel osv.
Desuden har jeg rigtig gode samarbejdspartnere som kan fotograferer, skrive, filme og som kan få dig i den rigtige retning på de sociale medier.
Jeg elsker at skabe og udvikle - specielt når det får folk til at reagerer. Mangler dine budskaber eller dit firma opmærksomhed? Så lad os mødes - ring 22 12 38 28 for nærmere aftale.  

Tilbage til toppen